HET SEIZOEN
Tomaat, verse geitenkaas, vijgenblaadjes.
* Middellandse Zee tonijn, aubergines, komkommer, pindanoten.
Vis van de dag, courgettes, venkel, aalbessen, munt, basilicum.
** Bretoense kreeft, boontjes, Choronsaus.
Parelhoen, paprika's, notensla, 'Nduja'.
Frambozen van Simon;
of Belgische kazen. (+€10).
Het menu wordt geserveerd voor het geheel van de tafel.
De wijnen serveren wij tot en met het hoofdgerecht.
Kaas i.p.v. nagerecht +€10
Kaas als extra nagerecht €20
Dessertwijn €10 - €12
4 gangen €90 met passende wijnen €120 (niet mogelijk op vrijdag- en zaterdagavond)
* 5 gangen €115 met passende wijnen €155
** 6 gangen €140 met passende wijnen €190
Het restaurant is geopend:
's middags van 12u tot 16u.
's avonds van 19u tot 24u.
De prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen.
DE KAART
Tomaat, verse geitenkaas, vijgenblaadjes. €40
Middellandse Zee tonijn, aubergines, komkommer, pindanoten. €45
Bretoense kreeft, boontjes, Choronsaus. €60
Vis van de dag, courgettes, venkel, aalbessen, munt, basilicum. €50
Parelhoen, paprika's, notensla, 'Nduja'. €50
De Belgische kazen. €20
Nagerechten. €20
MENU COUVERT
Middagmenu €55 - met extra bereiding * €77
Esccabèche van wortelen, burrata di bufala, limoen, gember.
* Middellandse Zee tonijn, aubergines, komkommer, pinda.
Rundsvlees op houtvuur, gegrilde groenten, fregola Sarda, laurier.
Perzik Bellini, financier met olijfolie.
of
Belgische kazen. (+ €10)