HET SEIZOEN

Witte asperges, boekweit, rabarber.

* Banka forel, erwtjes, sabayon van vlierbloesem, venkel.

Vis van de dag, aardappel, dropplant, bouillabaisse.

** Bretoense kreeft, koolrabi, daslook, paddenstoelen.

Duif op hooi gegaard, groene asperges, pompelmoes.

Aardbeien van Simon;

of Belgische kazen. (+€10)


Het menu wordt geserveerd voor het geheel van de tafel.

De wijnen serveren wij tot en met het hoofdgerecht.


Kaas i.p.v. nagerecht +€10

Kaas als extra nagerecht €20

Dessertwijn €10 - €12


4 gangen €90 met passende wijnen €120

* 5 gangen €115 met passende wijnen €155

** 6 gangen €140 met passende wijnen €190


Het restaurant is geopend:

's middags van 12u tot 16u.

's avonds van 19u tot 24u.

De prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen.


DE KAART

Witte asperges, boekweit, rabarber. €40

Banka forel, erwtjes, sabayon van vlierbloesem, venkel. €45

Bretoense kreeft, koolrabi, daslook, paddenstoelen. €60

Vis van de dag, aardappel, dropplant, bouillabaisse. €50

Duif op hooi gegaard, groene asperges, pompelmoes. €50

De Belgische kazen. €20

Nagerechten. €18


MENU COUVERT

Middagmenu €55 - met extra bereiding * €77

Artisjok, labneh, pijnboompitten, citroen, basilicum.

* Banka forel, erwtjes, sabayon van vlierbloesem, venkel.

Vis van de dag, rijst koshi-ikari, boekweit, algen.

Cheesecake, rabarber, vijgenblaadjes.

of

Belgische kazen. (+ €10)