Het seizoen

Menu in 4 of 5 gangen 85€ / 110€


Artisjok barigoule, labneh, pijnboompitten.

# Erwtjes, burrata, kaviaar, limoen.

Vis van de dag, courgettes, amandelen, vlierbloesem.

Eend uit Challand, kersen, koffie, groene asperges.

Aardbeiën van Simon of Belgische kazen (+7€).




De kaart

Artisjok barigoule, labneh, pijnboompitten. 39€

Erwtjes, burrata, kaviaar, limoen. 60€

Vis van de dag, courgettes, amandelen, vlierbloesem. 50€

Eend uit Challand, kersen, koffie, groene asperges. 50€

De suggesties van het moment, mondeling aan u voorgesteld.

De Belgische kazen. 17€

Nagerechten. 18€



's Middags, een menu in 3 of 4 gangen met producten van de dag. 50€/70€

Openingsuren van het restaurant:
12u tot 16u
18u30 tot 22u

Opname van bestellingen
12u tot 13u15
18u30 tot 19u30