HET SEIZOEN

Ravioli van geitenkaas, boekweit, consommé van paddenstoelen

of oester, komkommer, mierikswortel.

* Sint-Jakobsnoten, aardappelen, algen, vin jaune, zonnebloempitten.

Vis van de dag, knolselder, bergamot, grijze garnalen.

** Kalfsvlees, aardpeer, winterpostelein, zwarte truffel.

Eend 'Maison Burgaud', yuzu, wortelen, koolzaad, dolce forte.

Clementine, pompoen, verse curry;

of Belgische kazen. (+ € 7)


Het menu wordt geserveerd voor het geheel van de tafel.

De wijnen serveren wij tot en met het hoofdgerecht.


Kaas i.p.v. nagerecht € 7

Dessertwijn € 10 - € 12


4 gangen € 85 met passende wijnen € 115

* 5 gangen € 110 met passende wijnen € 150

** 6 gangen € 135 met passende wijnen € 185


Het restaurant is geopend:

's middags van 12h tot 16h.

's avonds van 19h tot 23h.

De prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen.


DE KAART

Ravioli van geitenkaas, boekweit, consommé van paddenstoelen. € 40

Oesters, komkommer, mierikswortel. € 40

Kalfsvlees, aardpeer, winterpostelein, zwarte truffels. € 55

Sint-Jakobsnoten, aardappelen, algen, vin jaune, zonnebloempitten. € 50

Vis van de dag, knolselder, bergamot, grijze garnalen. € 50

Eend 'Maison Burgaud', yuzu, wortelen, koolzaad, dolce forte. € 50

De Belgische kazen. € 17

Nagerechten. € 18


MENU COUVERT

Middagmenu € 50 - met extra bereiding * € 70

Schorseneren op Vlaamse wijze, Banka forel, citroen.

* Sint-Jakobsnoten, aardappelen, algen, vin jaune, zonnebloempitten.

Vis van de dag, miso, hazelnoten, beurre blanc.

Mont-blanc, kumquats, zwarte vlierbessen.

of

Belgische kazen. (+ € 7)