HET SEIZOEN

Tomaat, féta, vijgenblaadjes, granaatappel.

** Wagyu rundsvlees, verse hazelnoten, kaviaar.

* Gerookte Banka forel, Espelette peper, karnemelk, dille.

Vis van de dag, gegrild brood, champignons, zachte ui, algen.

Wilde eend gegaard op houtvuur, wortel, rabarber.

Vijgen uit Solliès of Belgische kazen. (+ € 7)


Het menu wordt geserveerd voor het geheel van de tafel.

De wijnen serveren wij tot en met het hoofdgerecht.


Kaas i.p.v. nagerecht € 7

Dessertwijn € 10 - € 12


4 gangen € 85 met passende wijnen € 115

* 5 gangen € 110 met passende wijnen € 150

** 6 gangen € 135 met passende wijnen € 185


Het restaurant is geopend:

's middags van 12h tot 16h.

's avonds van 19h tot 00h.

De prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen.


DE KAART

Tomaat, féta, vijgenblaadjes, granaatappel. € 35

Gerookte Banka forel, Espelette peper, karnemelk, dille. € 39

Wagyu rundsvlees, verse hazelnoten, kaviaar. € 55

Vis van de dag, gegrild brood, paddenstoelen, zachte ui, algen. € 50

Wilde eend gegaard op houtvuur, wortelen, rabarber. € 50

De Belgische kazen. € 17

Nagerechten. € 18


MENU COUVERT

Middagmenu € 50 met extra bereiding * € 70

Toast champignons, peren, walnoten.

* Gerookte Banka forel, Espelette peper, karnemelk, dille.

Vis van de dag, knolselder, mosterd, jus in het groen.

Appels.

of

Belgische kazen. (+ € 7)