HET SEIZOEN

Tomaat, verse geitenkaas, vijgenblaadjes.

* Middellandse Zee tonijn, aubergines, komkommer, pindanoten.

Vis van de dag, courgettes, venkel, aalbessen, munt, basilicum.

** Bretoense kreeft, boontjes, Choronsaus.

Parelhoen, paprika's, notensla, 'Nduja'.

Frambozen van Simon;

of Belgische kazen. (+€10).


Het menu wordt geserveerd voor het geheel van de tafel.
De wijnen serveren wij tot en met het hoofdgerecht.

Kaas i.p.v. nagerecht +€10
Kaas als extra nagerecht €20
Dessertwijn €10 - €12

4 gangen €90 met passende wijnen €120 (niet mogelijk op vrijdag- en zaterdagavond)
* 5 gangen €115 met passende wijnen €155
** 6 gangen €140 met passende wijnen €190


Het restaurant is geopend:
's middags van 12u tot 16u.
's avonds van 19u tot 24u.


De prijzen zijn dienst en BTW inbegrepen.


DE KAART

Tomaat, verse geitenkaas, vijgenblaadjes. €40

Middellandse Zee tonijn, aubergines, komkommer, pindanoten. €45

Bretoense kreeft, boontjes, Choronsaus. €60

Vis van de dag, courgettes, venkel, aalbessen, munt, basilicum. €50

Parelhoen, paprika's, notensla, 'Nduja'. €50

De Belgische kazen. €20

Nagerechten. €20


MENU COUVERT

Middagmenu €55 - met extra bereiding * €77

Esccabèche van wortelen, burrata di bufala, limoen, gember.

* Middellandse Zee tonijn, aubergines, komkommer, pinda.

Rundsvlees op houtvuur, gegrilde groenten, fregola Sarda, laurier.

Perzik Bellini, financier met olijfolie.

of

Belgische kazen. (+ €10)